Peruutusehdot

Varauksen vahvistaminen ja maksun veloittaminen
Kun auto tai muu tuote varataan sivustollamme, vahvistamme sen saatavuuden sähköpostitse 48 tunnin kuluessa varauksen vastaanottamisesta (tai vähintään 24 tuntia ennen noutoaikaa). Lähetämme tämän jälkeen varausvahvistuksen.

Vuokraajalla on sopimus vasta sen jälkeen, kun olemme vahvistaneet varauksen ja veloittaneet maksun. Kaikki kirjeenvaihto lähetetään varauksen tekemisen yhteydessä annettuun osoitteeseen.

Peruutukset, saapumatta jättämiset ja muutokset

Etukäteen täysin maksetun varauksen peruuttaminen

Varauksesta maksettu hinta palautetaan, jos varaus peruutetaan vähintään 48 tuntia ennen vuokra-ajan alkua.

Jos varaus peruutetaan 48 tunnin sisällä noutoajasta, maksettu hinta palautetaan, mutta siitä vähennetään kolmen vuorokauden vuokraus.

Jos auto on varattu alle kolmeksi vuorokaudeksi, vuokraajalta ei veloiteta lisämaksua, mutta maksettua hintaa ei palauteta.

Jos vuokraaja jättää saapumatta sovittuna päivänä ja ajankohtana ja/tai hänellä ei ole esittää kaikkia tarvittavia asiakirjoja ja/tai hänellä ei ole pääkuljettajan nimissä olevaa luottokorttia, jolla on riittävästi katetta auton vakuusmaksua varten, autovuokraamo voi kieltäytyä luovuttamasta autoa.

Saapumatta jättäminen

Saapumatta jättämisellä tarkoitetaan sitä, että vuokraaja:

haluaa peruuttaa varauksen, mutta ei ilmoita meille asiasta ennen vuokra-ajan alkua.

ei nouda autoa sovittuna päivänä ja ajankohtana.

ei esitä asiakirjoja, joita auton noutaminen edellyttää.

ei esitä pääkuljettajan nimissä olevaa luottokorttia, jolla on riittävästi katetta auton vakuusmaksua varten.

Saapumatta jättämisen ollessa kyseessä maksettua maksua ei palauteta.

Autovuokraamo pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä luovuttamasta autoa asiakkaalle, joka ei saavu ajoissa mukanaan kaikki tarvittavat asiakirjat sekä pääkuljettajan nimissä oleva luottokortti, jolla on riittävästi katetta auton vakuusmaksua varten. Jos vuokrausta ei ole peruutettu etukäteen, asiakkaalla ei ole tässä tapauksessa oikeutta hinnan palautukseen.

Muutokset (varauksen muuttaminen)

Varaukseen voi tehdä muutoksia, milloin tahansa ennen auton noutoaikaa olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Varauksen muuttamisesta ei veloiteta hallinnollista maksua, mutta muutoksilla voi olla vaikutusta vuokraushintaan. Joskus (ei usein) meidän on mahdollista muuttaa varausta ainoastaan peruuttamalla aiempi varaus ja tekemällä uusi varaus, missä tapauksessa voimme veloittaa autovuokraamon puolesta peruutusmaksun.

Autovuokraamon tekemät muutokset

Autovuokraamo voi joutua tekemään muutoksia varaukseen (hyväksymisen jälkeen). Tilanteen ollessa tämä ilmoitamme asiasta niin pian ennen noutoa kuin se on kohtuullisesti mahdollista, ja mikäli vuokraaja ei hyväksy ehdotettuja muutoksia, hänen maksunsa palautetaan kokonaisuudessaan. Näissä olosuhteissa emme ole kuitenkaan vastuussa suorista tai epäsuorista menetyksistä, joita vuokraajalle voi muutosten seurauksena aiheutua.