Carentor sijaisautopalvelu

Onko oma autosi poissa käytöstä teknisen vian, huollon tai kolarin takia. Voit edelleen hoitaa arki- ja työvelvollisuutesi Carentor sijausautolla, sijaisauton voit hakea toimipisteestämme voimme myös toimittaa sijaisauton toivomaasi paikkaan.  

Sijaisauto kolarikorjauksen ajaksi

Tietyin edellytyksin on syyttömällä osapuolella mahdollisuus saada liikennevahinkotapauksessa sijaisauto. Sijaisauton käyttöönottoa varten tulee täyttää erillinen käyttöturvaselvitys joka toimitetaan vastapuolen vakuutusyhtiöön korvauspäätöstä varten. Kun edellytykset sijausautolle täyttyvät vastapuolen vakuutusyhtiö kattaa yleensä suurimman osan vuokrakustannuksista jotka tulevat Carentor-sijaisauton käytöstä oman autonne korjaamolla olon ajalta.

Huoltoleasing auto 100%

Oma auto 94%

Rahoitusleasing auto 94%

Siinä tapauksessa että  ns. laajempi kaskovakuutus vakuutusturvana, ja olet syyllinen osapuoli sijoitusautokustannuksia voidaan myös kattaa seisontapäiväkorvauksen osan verran riippuen käytössä olevista vakuutusehdoista.

Sijaisauto teknisen korjauksen ja huollon ajaksi

Carentor tarjoaa käyttöömme sijaisautopalvelua kun oma autonne on teknisen vian johdosta korjattavana tai huollettavana.

Toimimme autokorjaamoiden sekä autoliikkeiden kanssa yhteistyössä. Voitte noutaa sijausauton palvelupisteistämme tai voimme tuoda sijaisauton haluamaanne osoitteeseen.

Carentor sijausauton saatte soittamalla lähimpään toimipisteeseemme tai ottamalla yhteyttä pääkonttoriimme.